Kaartverkoop jubileumduel RKAVV

Vanaf heden zijn er in het Kyocera stadion kaarten te koop voor het Jubileumduel dat ADO Den Haag op zaterdag 7 april gaat spelen bij RKAVV. De kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop bij de stadionkassa op de doordeweekse openingstijden (Elke dinsdag, woensdag en donderdag 12.00 – 18.00 uur, elke vrijdag 12:00 – 20:00 uur). Ook bij Primera Den Haag op de Theresiastraat zijn deze kaarten te koop. De wedstrijd van de selectie van ADO Den Haag is om 17.00 uur, daarvoor spelen allerlei jeugdelftallen van ADO Den Haag en RKAVV onderlinge duels.

Dagprogramma 7 april   Om 13.00 uur start er een open RKAVV voetbaldag voor alle jeugd in de regio t/m 12 jaar   Om 14.00 uur starten er diverse wedstrijden van de RKAVV jeugdselecties tegen ADO Den Haag RKAVV onder 23 – ADO Den Haag A1 RKAVV onder 17 – ADO Den Haag C1 RKAVV onder 15 – ADO Den Haag D2  Om 15.00 uur start de voorwedstrijd  RKAVV onder 13 – ADO Den Haag D3   Om 17.00 uur RKAVV – ADO Den Haag

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *