Fcdh Middennoord evalueert sfeeraktie

Beste supporters, De sfeeractie op de lange zijde tegen Ajaks is er één om te evalueren, dat gaan we dan ook doen. We horen veel positieve reacties over het doek over Vak O, het doek voor het meisje Gillian en over de (zwaai)vlaggen. Minder tevreden zijn de supporters over de foliesheets, met name omdat ze zwart waren en de wind geen positieve bijdrage heeft geleverd aan het geheel. Ook denken wij dat de communicatie over deze sfeeractie beter had gekund. Zo hadden we de websites, social media en de stadionspeaker beter kunnen benutten.

Ook zijn we matig kritisch naar de supporters. De sfeeractie werd eigenlijk te vroeg ingezet, zwaaivlaggen werden van de plek gepakt en elders gebruikt. Daarnaast werd er niet echt gezwaaid met de zwaaivlaggen maar meer omhoog gehouden (de wind deed de rest). Maar ook dit was te voorkomen door betere communicatie. Het is duidelijk dat, ondanks we tevreden zijn over het verloop van de sfeeractie, het nog aan verbeteringen onderhavig is.

We gaan ook door! We nemen deze sfeeractie als leermoment mee naar de volgende. Als er supporters zijn die hun mening of ideeën willen ventileren kunnen zij een e-mail sturen naar sfeerteam@fcdh.nl (of gewoon op facebook zetten ).

Ondanks bovenstaande heeft deze sfeeractie ruim € 3.400,00 gekost. Hieraan hebben we 1200 zwaaivlaggen en een groot FCDH doek overgehouden. Deze zullen dan ook nog vaker worden gebruikt. Die € 3.400,00 is bekostigd door € 2.100,00 aan opgehaald collecte geld en € 1.300,00 aan (voor-) verkochte FCDH merchandise.

Omdat we doorgaan met dergelijke sfeeractiviteiten zullen we aankomende wedstrijd weer collecte houden onder de tribune. Daarnaast zullen wij buiten het stadion rondlopen met fansjaals (FCDH sjaal met IJshockeymasker) welke te koop zijn voor € 12,50.

Een speciale dank voor iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen.

Namens het gehele sfeerteam FCDH alvast bedankt.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *