Chiro N’Toko schouder uit de kom.

Chiro N’Toko gaat geblesseerd het veld af bij Jong ADO – Jong Feyenoord. Hij heeft zijn schouder uit de kom en gaat naar het ziekenhuis.

 

 

ADO Den Haag verdediger Chiro N’Toko heeft in de wedstrijd Jong ADO Den Haag – Jong Feyenoord een schouderblessure opgelopen.

 

 

De Belg met Congolese roots moest tegen Jong Feyenoord/Excelsior al voor de rust naar de kant. In het ziekenhuis moet zo snel mogelijk de aard van de blessure blijken. Naar verwachting is zijn schouder uit de kom en staat hij enkele weken buitenspel.

N’Toko was net drie maanden teruggekeerd van een tien maanden durende knieblessure. Door de scheuring in de kruisband in zijn knie is zijn dienstverband bij ADO vooralsnog allerminst succesvol geweest. Hij speelde tot dusver pas zeven competitieduels in de hoofdmacht van de Hagenaars. ADO nam N’Toko aan het begin van het afgelopen seizoen over van AGOVV Apeldoorn. In de Jupiler League was hij nog drie jaar lang een vaste waarde. Hij speelde maandag met de beloftes, omdat hij tegen Heracles Almelo dit weekend maar drie minuten in actie kwam in het eerste elftal. ADO verloor de wedstrijd tegen Feyenoord met 5-0.

Bron : Goal.com

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *