adojournaal ( Nieuwsflits ) Vito & Aaron tekenen contract ADO

DEN HAAG –  Vito Wormgoor (23) is blij dat zijn transfer naar ADO Den Haag definitief is afgerond. De verdediger tekende zojuist een contract voor vier jaar en krijgt gezelschap van RKC-speler Aaron Meijers, ( 2 jaar ) die ook overstapt naar de geelgroenen.

De handtekening werd vanmiddag in de senaatskamer van het Kyocera stadion gezet. Adojournaal was er bij en maakten een kort praatje met de hoofdrolspelers.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar het was wachten op een moment dat Aaron Meijers en ik allebei onze handtekening konden zetten”, aldus Wormgoor, oud-speler van Ajax en FC Utrecht. “Onbewust ben je toch met je toekomst bezig. Nu gaat de focus weer voor de volle honderd procent op De Graafschap. Ik voel me aan de club en de supporters verplicht alles in het werk te stellen om in de eredivisie te blijven. Pas daarna wil ik me met ADO bezighouden.

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *