adojournaal met Leven als een prof: UDO 6 – RTL sterrenteam

Vrijdag 24 februari was het Kyocera stadion het strijdtoneel voor het duel tussen UDO 6 en het RTL sterrenteam. UDO 6 had voor het programma Leven als een Prof een week lang leven als een prof gewonnen. Hierbij kwamen alle facetten kijken die er bij een echt professioneel voetbalteam ook bij horen. Compleet in clubkostuum en met een eigen spelersbus kwamen de heren van UDO 6 aan met maar liefst 600 supporters, die eveneens met eigen supportersbussen aankwamen in Den Haag.

De wedstrijd begon onder grote belangstelling; camera’s, fotografen, luid supportersgejuich, fanatieke coaches en de clubliederen voor de aftrap, kortom een spannende wedstrijd kon niet uitblijven.

De eerste helft ving aan, maar doelpunten bleven uit. Het RTL sterrenteam had wel een licht veldoverwicht, maar dat was ook niet raar met namen van oud-voetballers als; Michael Mols, Regi Blinker, Regillio Vrede en Pieter Collen.

In de tweede helft bleek dat niet de voormalig profs het verschil maakten voor het RTL sterrenteam, maar Yes-R. De rapper scoorde een zuivere hattrick! Lenny Keylard gooide de wedstrijd op slot met een 0-4 eindstand.

Wat nog wel vermeld mag worden is de inzet en strijdlust van UDO 6 dat er alles aan gedaan heeft om punten te pakken. Vooral de eerste helft kon de ploeg nog heel aardig meekomen. Coach Wilco Knetsch was na afloop dan ook erg trots op zijn jongens.

 

De opnames zullen worden uitgezonden op maandag 26 maart om 22.00 uur op RTL 7. bron: adodenhaag.nl

Maar je kunt nu al hier een samenvatting zien. Het adojournaal filmde niet alleen, maar maakte ook foto’s die kun je in het fotoalbum bekijken of klik gewoon hier.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *