Adojournaal maakt een babbel met Kevin & Maurice, en we verwelkomen Ebi & Milan

Ruim op tijd waren we aanwezig in het Kyocera Stadion om daar de training te volgen. Maar na dat Jurgen het veld het betast, werd er toch gekozen voor DHC in delft. Dus alles weer ingepakt en dan naar delft gegaan, om daar de nieuwe aanwinsten te gaan bekijken. Er werd een lichte training gedaan, en toen de sneeuw met bakken uit de lucht kwam was dat ook einde training. In de warme kantine van DHC, konden we onder het genot van wat warms praten met wie we wilden. Het adojournaal wou natuurlijk met Ebi en Milan een babbel hebben en ook kevin Visser en maurice Steijn maakte we een praatje mee. Kijk naar het verslag.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *