ADO rekent af met woensdag, en pakt na strijd 1 punt in Utrecht.

Ongeveer 400 supporters van de geelgroenen die de kou hadden getrotseerd, zagen een strijdbaar Ado.

ADO Den Haag zag zondag in de tweede helft van de uitwedstrijd tegen FC Utrecht (1-1) liefst drie spelers uitvallen. De blessure van Gabor Horvath lijkt het ernstigst. De verdediger verrekte een spier in zijn kuit. Doelman Gino Coutinho liep een lichte hersenschudding op. Charlton Vicento verliet het veld met een pijnlijke enkel.

„Wij kregen woensdag met die 6-0 nederlaag tegen AZ een flinke tik. Ik ben trots op hoe mijn spelers zich vandaag hebben hersteld”, aldus ADO-trainer Maurice Steijn.

Ook Lex Immers die woensdag nog werd uitgefloten, werd nu toe gezongen, en toen hij zijn treffer met ons deelde kon je een beetje aan hem zien dat hij blij en een beetje zijn gelijk haalde. Laten we het er op houden dat de boel op scherp was gezet, dit puntje voelt als een overwinning. Dus na de wedstrijd, tevreden gezichten richting bus, en op naar de volgende. De wedstrijd van woensdag tegen Az moeten we maar als een incident zien.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *