ADO Den Haag slaat nieuwe weg in op cateringgebied

ADO Den Haag slaat een nieuwe weg in op cateringgebied: de club gaat de catering van het stadion in eigen beheer nemen, samen met nieuwe partners en daar zal een leerwerkbedrijf bij horen. ADO Den Haag en huiscateraar Mirado gaan uit elkaar.

Vorige week heeft de rechter uitspraak gedaan in een geschil tussen ADO Den Haag en haar huiscateraar Mirado. Er waren problemen over betalingen. De rechter heeft ADO Den Haag in het gelijk gesteld en heeft bevolen dat de samenwerkingsovereenkomst tussen ADO Den Haag en Mirado wordt ontbonden.

Voor ADO Den Haag is dit het moment om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. De club gaat de stadioncatering naar een hoger niveau brengen en door de catering te organiseren in samenwerking met een leerwerkbedrijf dient ADO Den Haag ook haar sociaal-maatschappelijke doelen. Leerlingen zullen in het Kyocera stadion onder vakkundige begeleiding ervaring opdoen en het vak tot in detail leren. Hiermee zet ADO Den Haag een volgende, belangrijke stap in haar sociaal-maatschappelijke beleid.

In de catering van het stadion zal vanaf heden gewerkt worden aan een cateringconcept met veel variatie en diverse culinaire niveaus. De ambitie is om de stadioncatering naar een hoger niveau te brengen, zowel in de counters onder de publieke tribunes als in de businessruimtes. Dit geheel naar de wensen van haar supporters, die eerder in een eigen enquête al hun onvrede over kwaliteit en kwantiteit hadden geuit. In het fanonderzoek van de KNVB noteerde ADO Den Haag tot op heden slechte cijfers op het gebied van catering. De komende seizoenen zal ADO Den Haag ook in die ranglijst moeten klimmen en met dit initiatief is daartoe een eerste stap gezet.

Er wordt alles aan gedaan om de overgang naar het nieuwe cateringconcept soepel te laten verlopen. ADO Den Haag hoopt dat de bezoekers van het stadion al snel merken dat er hard gewerkt wordt aan het nieuwe concept van de catering.

bron : adodenhaag.nl

 

 

aanvulling adojournaal

Wij danken het team van Mirado, omdat ze er altijd waren voor ons. Was het niet met geld om de een of andere aktie te steunen, dan weer met een hapje of een drankje als we in de weer waren met het adojournaal. Het is zonde dat het zo gelopen is, maar we weten zeker dat jullie ergens anders weer iets moois gaan doen.

Team adojournaal

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *