United Cheers onze Cheerleaders verrassen Pepijn

United Cheers, al jaren de groep die bij onze wedstrijden optreedt, kwam een aantal weken met een bijzonder verhaal bij ADO Den Haag. Deze meiden wilden de zieke Pepijn graag een kleinigheidje geven om hem een steuntje in de rug te geven. Alle spelers signeerden hun handtekeningenkaart, waardoor Pepijn een complete set kreeg uit handen van Astrid, de leidster van de cheerleaders.

Pepijn vond het helemaal geweldig, hij ging meteen op de foto met alle handtekeningenkaarten in zijn eigen ADO Den Haagkamer. Zijn vader schreef ons het volgende:

‘Pepijn is 14 jaar en is, net als zijn vader en opa, een echte ADO Den Haagfan. Alle drie hebben ze een Seizoen Club Card en ze bezoeken trouw de thuiswedstrijden van hun club.

Vanaf oktober echter is Pepijn genoodzaakt om de wedstrijden thuis voor de buis te volgen. Pepijn is namelijk vlak voor de herfstvakantie geopereerd.

Pepijn is geboren met een darmziekte, de Ziekte van Hirschprung. In een deel van zijn darmen zitten geen zenuwcellen, waardoor de ontlasting niet wordt afgevoerd. Onlangs moest hij weer naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. Omdat de operatie niet direct slaagde, is Pepijn uiteindelijk 3 x geopereerd.

Inmiddels is hij weer vanaf medio november thuis. Pepijn was behoorlijk afgevallen en woog nog maar 35 kg. Om goed aan te sterken heeft hij continue sondevoeding via een maagsonde. Dat gaat gelukkig erg goed. Pepijn weegt inmiddels weer zo’n 41 kg.

Al met al heeft Pepijn wel wat achter de rug. Daarnaast heeft hij nog een grote wond en een stoma en dat kost tijd om te genezen. Hierdoor kan hij nog niet naar school. Maar hij mist niet alleen zijn schoolvrienden, ook mist hij zijn voetbalmaatjes van GONA. En het klarinetspelen lukt ook nog niet zo goed, iets wat Pepijn ook heel graag doet.

En wat Pepijn natuurlijk ook enorm mist zijn de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Gelukkig was het even winterstop en hoopt Pepijn weer snel op de tribunes te zitten om samen met zijn vader en opa naar ADO Den Haag te kijken.’

Wij wensen Pepijn heel veel sterkte en hopen hem snel weer op de tribunes te zien!

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

2 Reacties op United Cheers onze Cheerleaders verrassen Pepijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *