Receptie Adovrijwilligers & Stewards een geslaagd feest.

Op donderdag 12-januari, was in het M.F.C om 18.00 uur de nieuwjaarsreceptie voor de ado stewards en voor de vrijwilligers van Ado DenHaag.

Ongeveer 130 mannen en vrouwen werden onder het genot van een drankje en een heerlijk buffet, bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Maurice Westerwoud (Directeur Stadion & Veiligheid) opende deze receptie met een praatje, waar hij iedereen bedankte voor hun werk voor de club.

Ook zette hij een steward die al 40 jaar bij de club is, in het zonnetje en had als verrassing een thuisshirt van onze geelgroene trots aan met wel een bijzonder rugnummer 40  en de  naam van deze steward ( José Mendez) er op.

Bij de uitreiking van dit shirt hield de steward het niet helemaal droog, en toen hij het shirt dan ook had aangetrokken kreeg hij een groots applause.

Daarna werd er gedanst  gelachen en gedronken, dit allemaal weer prima geregeld door rinus en zijn maatjes.

Adojournaal filmde deze dag ook, we spraken met Maurice Westerwoudt en met Cees Driebergen (Algemeen Directeur)hadden we het over Categorie 2  en natuurlijk met de steward of hij blij was met zijn shirt.

Dit filmpje volgt.

De foto’s van deze avond staan al wel in het Fotoalbum of kijk hier.

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *