Nieuwjaarsreceptie voor supporters vrijdag

Net als afgelopen jaar zal er een Nieuwjaarsreceptie voor de supporters gehouden worden in het MFC / Supportershome. Deze zal aanstaande vrijdag, voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag tegen Roda JC vanaf 17.00 uur plaats hebben.

Om 18.00 uur is er een korte nieuwjaars speech van algemeen directeur Cees Driebergen namens ADO Den Haag. Rondom deze speech kan iedereen elkaar natuurlijk nog de beste wensen overbrengen.

Deze receptie wordt door een groot aantal Fanclubs en Fansites ondersteund, naast ADO Den Haag zijn dat onder andere De Officiële Fan Club, Fan Support, www.ADOFANS.nl , www.ADOJOURNAAL.nl , Harry’s Vakkie D, Sfeerteam FCDH en alle medewerkers van Supporterszaken, het MFC en de OGS. Al deze betrokkenen bieden u, middels consumptiebonnen, een drankje aan. Ze zullen dus ook allemaal aanwezig zijn om u de beste wensen over te brengen.

Het MFC zal circa 30 minuten voor aanvang wedstrijd haar deuren sluiten, maar direct na afloop van de wedstrijd weer open gaan voor een gezellige naborrel, nazit en napraat.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *