FC Twente – ADO Den Haag Vrouwen

 

De vrouwen selectie van ADO Den Haag speelt op vrijdag 3 februari 2012 in de Grolsch Veste de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Twente. ADO Den Haag staat momenteel eerste in de Eredivisie Vrouwenvoetbal. De tegenstander FC Twente volgt op 1 punt achterstand. Het is misschien wel het beslissingsduel van het seizoen. Als ADO Den Haag wint staat de ploeg van Sarina Wiegman met 4 punten voor op FC Twente en lijkt het kampioensschap niet meer misgelopen te worden.

Om de vrouwen een extra steuntje in de rug te geven, heeft de FAN Club ADO Vrouwen een busreis georganiseerd naar de Grolsch Veste. De kosten voor deze bus bedragen 15 euro per persoon. Het betreft een luxe touringcar van de maatschappij Look-tours.

Indien u mee wilt om onze vrouwen aan te moedigen kunt u zich op gegeven via de website www.adodenhaag-vrouwen.nl of stuur een e-mail met daarin uw gegevens naar fanclub_adovrouwen@live.nl

Om 15.00 uur dient er verzamelt te worden op de grote parkeerplaats naast het oude Zuiderpark Stadion.

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *