Coutinho en Van Duinen tekenen bij

 

ADO Den Haag heeft de start van 2012 reeds achter de rug. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie kondigde algemeen directeur Cees Driebergen de komst van meerdere spelers aan.

“Voor volgend seizoen in gesprek over een aantal spelers voor diverse posities. Aaron Meijers van RKC Waalwijk lijkt de eerste die ons deze zomer komt versterken”, onthulde Driebergen woensdag. “En last but not least zijn wij in principe akkoord met een Engelse club voor de komst (via huur) voor anderhalf jaar per direct van een jonge talentvolle speler, waarvoor nu de contracten in orde worden gemaakt.”

“Daartegenover hebben wij een tweetal spelers verhuurd: Marc Höcher vertrekt definitief naar Willem II en wij hopen dat Wouter de Vogel bij FC Dordrecht zich verder zal ontwikkelen”, kondigde de directeur aan.

Ook op het gebied van contractverlengingen had de bestuurder goed nieuws. “Met onze keeper Gino Coutinho hebben wij een nieuwe tweejarige overeenkomst gesloten, hij verlengt zijn komende zomer aflopende contract. En met spits Mike van Duinen een overeenkomst voor 2,5 jaar, met optie voor nog eens twee jaar.”

Bron: voetbalprimeur

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *