Adojournaal met het 200ste filmpje (Koppen Knallen en Maurice Steijn)

Op vrijdag 27-01-2012 was het adojournaal natuurlijk in het zuiderpark. Na de training krijgt de pers dan de gelegenheid om te praten met wie ze willen. Wij doen de laatste tijd natuurlijk Haagse Koppen Knallen, zodat het praatje ook nog een beetje speelelement krijgt. Deze keer was het een beetje feest voor ons, omdat het vandaag ons 200ste filmpje is in het korte bestaan van het adojournaal. We begonnen vorig jaar in januari bij de nieuwjaarsborrel en dan iets meer dan een jaar later al het 200ste filmpje, Is op zich wel een feestje waard, om de dag een filmpje is geen slechte score. Daarom trakteerde we de pers op gebak. We zien aan de aantallen die op de site onze filmpjes bekijken, dat het gewaardeerd word. Ook op youtube en facebook worden ze aardig bekeken, onze dank daar voor. Op naar de volgende 200.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *