Ado speelt 1e oefenwedstrijd op trainingskamp gelijk.

Terwijl er in Engeland word gestreden om de FA cup, en er mooie potjes worden gespeelt in Italie.
is er in Nederland de winterstop, dat wil niet zeggen dat het team van Ado DenHaag heerlijk aan het vakantie vieren is.
Er worden tijdens deze winterstop getraind in het goed te vertoeven spanje, en ons team speelt er 2 vriendschappelijke wedstrijden.
De eerste wedstrijd werd op zondag gespeelt tegen het team van Zulte Waregem.
De oefenwedstrijd tussen ADO Den Haag en Zulte Waregem is geëindigd in 2-2.  De residentieclub toonde veerkracht door een 2-0 achterstand om te buigen naar een gelijkspel.

De nummer 14 van de Belgische competitie kwam al snel op voorsprong. Na een handsbal van het Haagse jonkie Aleksander Bjelica werd de bal vanaf de penaltystip door Teddy Chevalier binnen geschoten.  Even later moest ADO Den Haag, dat met veel reserves en beloften speelde, ook nog een tweede tegendoelpunt incasseren,Sterckx stuurt Chevalier het straatje in. Die omspeelt de Haagse doelman en deponeert het leer buitenkant voet in de mand: 2-0!  .

Na de rust ging het beter met de ploeg van Maurice Steijn. Eerst maakte Mike van Duinen op fraaie wijze de 2-1. Een kwartier voor tijd scoorde Ali Boussaboun vanaf de elfmeter de gelijkmaker. De aanvaller was tien minuten later ook betrokken bij aan opstootje, waarna hij en zijn tegenstander met rood van het veld werden gestuurd.


Beide ploegen konden rekenen op de steun van zo’n 25 à 30 supporters en sponsors.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *