ADO Den Haag vrouwen werken mee aan Jonger Oranje Talentendagen Meisjes 11 Januari 2012

Zondag 10 juni a.s. zal sportmarketingbureau SportsGen met medewerking van de vrouwen van ADO Den Haag voor de eerste keer de Jonger Oranje Talentendagen Meisjes organiseren. Doelen zijn voetbal voor meisjes nog verder stimuleren en de droom van de voetbalsters mogelijk maken. Plaats van handeling is het complex van Wilhelmus in Voorburg.


De Jonger Oranje Talentendagen Meisjes is exclusief bestemd voor alle meiden (lid zijn van een voetbalclub is niet nodig) die geboren zijn in 1999-2005. Tijdens de dag in Voorburg maakt iedereen kans om haar droom te vervullen: kans op een plek in het Meisjesteam van Jonger Oranje dat een unieke Masterclass wint o.l.v. de ADO vrouwen, een foto- en handtekeningenshoot, een rondleiding door het stadion, eten voorafgaand aan een wedstrijd van ADO vrouwen en meelopen met de vrouwen of ballenmeisje tijdens een wedstrijd.  Er zullen drie Jonger Oranje Meisjesteams worden geselecteerd; Onder 10, Onder 12 en onder 14 jaar.

De Jonger Oranje Talentendagen (voor jongens en meisjes) bestaat dit seizoen vijf jaar. Met medewerking van 9 profclubs, verspreid over Nederland, wordt de Jonger Oranje Talentendagen georganiseerd waarbij de pupillen kans maken op een stage bij een van de profclubs en een plek in Jonger Oranje. Dit talententeam speelt een seizoen lang tegen profclubs en neemt deel aan internationale toernooien. De afgelopen jaren zijn inmiddels meer dan 20 spelers van Jonger Oranje naar een profclub overgestapt!

Mediapartners zijn Donald Duck Weekblad en De Echo, onderdeel van de Telegraafgroep.

Alle informatie en inschrijven kan via http://jongeroranje.nl/jonger-oranje-meisjes.aspx

Meer informatie: SportsGen, Ed Kuijper, tel. 0651610227 of per email: E.Kuijper@SportsGen.nl
Website: www.jongeroranje.nl of www.SportsGen.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *