Stem op Mandy van den Berg voor Beste Oranje Leeuwin!

ADO Den Haagspeelster Mandy van den Berg is genomineerd voor Beste Oranje Leeuwin 2011. De centrale verdedigster van het nationale elftal maakt samen met negen andere internationals kans om gekozen worden tot beste speelster van 2011 in Oranje.

Van den Berg speelde dit jaar alle wedstrijden in Oranje en scoorde zelfs. Ze maakt haar debuut in Brazilië tegen Mexico vorig jaar december. Met haar 21 jaar is ze gedeeld de jongste genomineerde. Dit jaar kwam Van den Berg 1035 minuten uit voor het nationale elftal, in totaal speelde ze al 16 caps.

Om Mandy van den Berg Beste Oranje Leeuwin 2011 te maken moet er gestemd worden. Stemmen kan hier
tot en met 8 januari 2012. Stemmen kan wekelijks dus zorg dat onze trots van ADO Den Haag Mandy van den Berg Beste Oranje Leeuwin van 2011 wordt!

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *