Help ADOFANS, en steun de actie behoud de kassahuisjes!

 

In 2007 is de redactie van ADOfans.nl een actie gestart voor het behoud van de kassahuisjes in het Zuiderpark en ze te behoeden voor de sloop.
Graag zouden we zien dat kassahuisjes als monument voor de ruim tachtig jaar dat ADO in het Zuiderpark heeft gespeeld gaan dienen.

zie het artikel http://www.adofans.nl/article/01263/De_kassahuisjes_van_Zuiderpark_monument___.htm

Mede door gebruik te maken van de gemeenteraadsleden Gerard Verspuij en Richard de Mos is het ons inmiddels gelukt om de gemeente zover te krijgen dat zij ook willen meewerken aan het behoud van de kassahuisjes.

De kassahuisjes passen echter niet in de toekomstplannen van het Zuiderpark en moeten verdwijnen. De gemeente heeft inmiddels de toezegging gedaan de transportkosten te betalen.
Vandaag heeft de redactie van ADOfans al contact gehad met een aannemersbedrijf dat bereid is mee te werken aan de verplaatsing van de kassahuisjes.

Ons doel is om minimaal één kassahuisje bij het Kyocera stadion te laten plaatsen, waar exact zal nader moeten worden uitgezocht.

De belangrijkste vraag die eerst beantwoord moet worden is:

– Zijn de kassahuisjes überhaupt te transporteren?
– De tweede vraag is zo ja wat kost dat dan?
– De derde vraag is waar moeten ze uiteindelijk komen te staan?

Daarnaast is het uiteraard  ook van belangk dat de club ervoor open staat.

Uit de reacties die we vandaag hebben mogen ontvangen, hebben we begrepen dat meerdere supporters onze actie om de kassahuisjes te behouden willen steunen.
Supporters en bedrijven met ideeën voor inzamelingsacties, bouwkundige hulp enz. kunnen mailen naar:

adofans@hotmail.com

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *