Ciro N’Toko: “Blij dat ik weer voetballer ben”

 

Chiro N’Toko raakte negen maanden geleden zwaar geblesseerd. Hij scheurde zijn kruisband. Maandag maakte hij zijn rentree bij de beloften van ADO Den Haag.

Door Yanick Vos

foto : Alberto


De verdediger speelde een helft mee in het duel met de beloften van Heracles Almelo.”Gelukkig is het allemaal goed gegaan”, zei N’Toko na afloop tegen het Algemeen Dagblad. “Al merkte ik wel dat ik niet vol de duels in ben gegaan. Dat komt allemaal wel weer. Voorlopig ben ik blij dat ik weer voetballer ben.”

N’Toko is blij met de steun die hij de afgelopen maanden kreeg bij de club. “Ze zijn me bij ADO de afgelopen maanden gelukkig niet vergeten. De komende weken hoop ik op meer speeltijd bij de beloften, zodat ik na de winterstop weer bij het eerste kan aansluiten.”

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *