Boussaboun wil passie zien tegen Heracles

 

Ali Boussaboun is door ADO Den Haag tot aan de winterstop gecontracteerd. De aanvaller maakte afgelopen zaterdag zijn rentree in het shirt van ADO.

Door Yanick Vos

Door de vele blessures in de voorhoede bij de ploeg van trainer Maurice Steijn kwam Boussaboun in beeld. Tegen NAC (3-0 winst) kwam hij als invaller in het veld. Aanstaande vrijdag speelt ADO thuis tegen Heracles Almelo en hoopt Boussaboun wederom op speelminuten.

Tegen Heracles gaat Boussaboun met ADO voor de drie punten. “Natuurlijk hebben ze dit weekend met 7-0 gewonnen, maar dat was, met alle respect, wel tegen VVV. Ook zijn ze thuis een stuk sterker dan uit. Wij kunnen hier gewoon van Heracles winnen, maar dan moeten wij wel met net zoveel inzet spelen als tegen NAC”, aldus de aanvaller in het Algemeen Dagblad.

ADO heeft geen ploeg die wedstrijden op zeventig of tachtig procent inzet kan winnen. Dat zag je tegen Excelsior. Tegen NAC was die passie er wel. Als Den Haag met zoveel vuur speelt ben ik ervan overtuigd dat wij in eigen huis van iedereen kunnen winnen.”

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *