ADO laat Ali in de spits voor drie wedstrijden

ADO Den Haag en Ali Boussaboun slaan de handen ineen. De 32-jarige aanvaller speelde van 1996 tot 2001 al voor de club uit de Residentie en heeft zich volgens Voetbal International nu opnieuw aan ADO verbonden. De verbintenis is volgens het weekblad echter maar kort; Boussaboun krijgt een contract tot aan de winterstop, oftewel voor drie wedstrijden.

ADO speelt in het restant van dit jaar nog tegen NAC Breda, Heracles Almelo en Ajax. De ontmoeting in Amsterdam is de laatste voor de seizoensonderbreking van start gaat. Half oktober leken Boussaboun en ADO al te gaan samenwerken, nadat de routinier trainer Maurice Steijn had overtuigd tijdens de trainingen. De Raad van Commissarissen (RvC) van de club stak toen echter een stokje voor een nieuw verblijf van de Marokkaan.

“Wij hebben een lijn ingezet om te investeren in jonge jongens die zich nog kunnen ontwikkelen qua waarde”, legde Paul Beyersbergen destijds uit. “Dat is bij Ali niet waarschijnlijk. En als je zijn track record bekijkt, kun je niet verwachten dat hij er bij ons even vijftien tot twintig per seizoen gaat maken.” Nu wordt er anders naar de situatie gekeken; zowel John Verhoek als Charlton Vicento is geblesseerd en dus is de spoeling voorin dun. Boussaboun kan zaterdagavond mogelijk al meedoen, tegen NAC. Hij maakte in zijn eerste periode 32 goals in vijf seizoenen voor ADO.

Directe link:

1 reactie op ADO laat Ali in de spits voor drie wedstrijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *