Mörec kan ADO Den Haag in winterstop verlaten

Foto : Alberto

Mitja Mörec ondertekende deze zomer een eenjarige verbintenis bij ADO Den Haag. De 28-jarige Sloveen heeft een optie in zijn contract laten opnemen, zodat hij in de winterstop mogelijk naar een andere club kan vertrekken.

“Er zitten wat opties in, maar mijn voorkeur gaat uit om hier te blijven voetballen. Ik ben nu totaal niet met dat soort zaken bezig. Ik ben totaal gefocust op ADO Den Haag en dan het liefst voor een langere periode dan dat ene jaar”, vertelde Mörec in gesprek met Haaglanden Voetbal.

Mörec heeft lovende woorden over voor zijn teamgenoot Aleksandar Radosavljevic. “In Slovenië heeft Aleksandar Radosavljevic veel aanzien. Hij is meervoudig internationaal en heeft natuurlijk op een WK-eindronde gespeeld. Voor Slovenië is hij een belangrijke speler en hij is heel populair bij onze supporters. Hij is niet alleen een goede voetballer, maar is ook een aardig persoon. Matavz is een speler voor de toekomst. Hij is nu al heel goed, maar kan alleen maar beter worden. Hij heeft nog niet veel kansen gekregen, maar de tijd van Matavz komt eraan.”

Ook Mörec hoopt weer in beeld te komen bij het nationale elftal. “Ik heb nu 14 wedstrijden meegespeeld met het nationale elftal van Slovenië en ik hoop dat er daar een paar bijkomen. Alles is natuurlijk mogelijk, maar het wordt wel moeilijker als je niet regelmatig speelt. De kans is echter nog steeds aanwezig. Ik geef niet op. Ik heb met deze jongens ook in de jeugdelftallen van Slovenië gespeeld en dat wil ik ook in het A-elftal.”

Door Robin in het Hout

Bron: Haaglanden Voetbal

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *