Ado-supporter DJ Rens (Raymond Moesman) genomineerd .

Ado supporter en seizoenkaarthouder Raymond heeft onze hulp nodig, dus laten wij hem helpen.

STEMMEN Leidschendam-Voorburg – DJ Rens uit Leidschendam-Voorburg is genomineerd als aankomend beste party-DJ van Nederland. Op zondag 14 november om 12.30 uur komt DJ Rens zelf bij Midvliet FM in Kakafonie alles vertellen over zichzelf, zijn carrière en de wedstrijd van Party Awards.

Achter DJ Rens gaat Raymond Moesman schuil. Raymond verzamelde al jaren muziek en kreeg – omdat vrienden van hem DJ waren – ook veel muziek en remixen van anderen. Omdat hij ook achter de bar werkte, heeft hij veel dj’s horen draaien en als hij vrij was, ging hij met een vriend mee als die ergens moest draaien. Zijn dj-naam is verzonnen door de casting director van Costa op een moment aan de bar in Salou waar hij toen werkte. Maar echt begonnen is hij pas toen vrienden hem voor de grap hadden opgegeven voor een dj contest in het zuiden.

Daar haalde hij zonder ervaring de finale en werd derde. Hierna volgden veel boekingen door heel Nederland. Ook heeft hij de kansen gekregen in Salou en Kreta om daar te mogen draaien en in de winter heeft hij ook in Gerlos (Oostenrijk) mogen staan. Een geweldige carrière en nu hoopt DJ Rens die ene belangrijkste Nederlandse prijs voor een party-dj te winnen.

Stemmen op DJ Rens

Er kan gestemd worden tot en met zondag 21 november op partyawards.nl; ga dan naar het menu stemmen en dan kun je stemmen in zes categorieën. Bij de categorie beste opkomende party, kies je voor DJ Rens. Ook kan er per sms worden gestemd SMS: PA 201 naar 3010.

De bekendmaking van de awards en de uitreiking vinden plaats op 24 november in Absoluut te Sint Michiels Gestel van 20.00 tot 01.00 uur. Kijk voor meer info op djrens.nl of volg hem via Twitter: twitter.com/DJRens.

Bron: Hetkrantje-online.nl

 

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *