Westland-United helpt speelster ADO Den Haag

Ze trainen bijna net zo vaak als het eerste elftal en hebben er nog een baan of studie naast. De meiden van het vrouwenelftal van ADO Den Haag hebben een onwijs druk leven, maar van hun hobby hun vak maken zit er nog even niet in. Toch blijken er steeds vaker mogelijkheden op iets extra’s te zijn.

Foto’s: Marianne de Maa

Mandy van den Berg, speelster uit het Vrouwenteam van ADO Den Haag, is begonnen met voetbal tussen de jongetjes van Westlandia. Door haar goede spel werd ze al snel door ADO Den Haag benaderd en alsof dat nog niet genoeg was werd Mandy ook nog geselecteerd voor het Nederlands vrouwenelftal. Omdat de Eredivisie voor vrouwen (nog) geen betaald voetbal is, ging Stichting Topsport Westland (S.T.W.) kijken of zij Mandy, eveneens een Westlandse, op de één of andere manier konden helpen.

 

S.T.W. is toen naar Westland-United, trouwe sponsor van ADO Den Haag die twee business units heeft in het Kyocera Stadion, toe gestapt om te vragen of ze naar het verhaal van Mandy wilden luisteren. Daar werd positief op gereageerd en Mandy heeft de stoute schoenen aangetrokken om tijdens een thuiswedstrijd van de mannen een presentatie te geven in de business unit van Westland-United. De ondernemers reageerden enthousiast en besloten de Westlandse te helpen. De 19 leden hebben daarom een auto voor haar gekocht, waarin ze mag rijden.

Zo rijdt Mandy tegenwoordig in haar auto met het Westland-United logo erop, naar de trainingen van ADO Den Haag en het Nederlands elftal. Vrouwenvoetbal wordt dan wel niet betaald, maar met een beetje Haagse bluf zijn er toch kansen op bijzondere dingen, dat blijkt maar weer!

bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *