Piqué: “Jammer dat ik niet bij ADO kon blijven”

Foto : Alberto

Mitchell Piqué moest afgelopen zomer vertrekken bij ADO Den Haag. De verdediger liep stage in het buitenland maar koos voor een avontuur bij Willem II. “Helaas mocht het voor mij niet zo zijn.”

Piqué zegt in het Algemeen Dagblad graag in Den Haag te zijn gebleven. “Natuurlijk vond ik het jammer dat ik niet bij ADO kon blijven. Je zag heel duidelijk wat er kon gebeuren als je een groep jongens lang bij elkaar weet te houden. Dan raak je snel op elkaar ingespeeld en weet je wat je aan elkaar hebt.”

De linksback kijkt terug op drie mooie jaren bij ADO Den Haag. “Met bijna alle spelers heb ik drie seizoenen gespeeld. Vaak zaten we na de trainingen nog wat met elkaar te praten en te filosoferen dat het goed zou zijn om te proberen het elftal bij elkaar te houden. Helaas mocht het voor mij niet zo zijn. Het doet mij wel goed dat ik vanuit Den Haag nog steeds veel reacties krijg.”

Ook bij Willem II voelt de oud-Ajacied zich goed. “Er staat hier een ervaren groep, maar wel met een ingetogen karakter. Zelf ben ik van nature vrij expressief. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, daar gaat het er allemaal wat harder aan toe. In het begin moesten sommige mensen daar flink aan wennen, maar nu merk ik dat er veel gelachen wordt in de groep. In mijn ogen is dat een belangrijk onderdeel voor een ploeg om succes te hebben.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *