Nieuwe ADO Den Haag Tram onthuld

Een dag na de prachtige victorie in De Kuip, had ADO Den Haag maandagmorgen wederom een mooi feestje te vieren. De nieuwe ADO Den Haagtram werd namelijk onthuld. Deze geelgroene tram met daarop onze spelers, speelsters en jeugdspelertjes rijdt het komende jaar op verschillende lijnen door de stad, dus ook door uw buurt!

De tram is tot stand gekomen uit een samenwerking met CBS Outdoor. Commercieel directeur van ADO Den Haag, Dick Vierling, tekende samen met Keith Ruitenbach, franchise manager CBS Outdoor de contracten na het eerste ritje in deze speciale ADO Den Haag tram.

De delegaties van ADO Den Haag, CBS Outdoor en HTM reden vanuit de remise Zichtenburg naar het centrum van de stad om bij de Grote Kerk even te stoppen voor het officiële gedeelte en uiteraard om de tram aan het publiek en de pers te tonen.

Lex Schoenmaker senior, clubicoon van ADO Den Haag, zou de tram ritueel openen met een fles champagne, maar hij werd als verrassing daarbij geholpen door hoofdtrainer Maurice Steijn, die zijn nieuwsgierigheid naar de tram niet kon onderdrukken en naar de binnenstad was komen rijden.

Vanaf nu rijdt de tram door de stad, dus let op voor dit groengele gevaarte!

bron : adodenhaag.nl

 

 

 

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *