Informatie vertrektijden Roda JC

Supporters die gebruik maken van de buscombi naar Roda JC dienen te verzamelen om 09.45 uur. voor het MFC van het Kyocera stadion in Den Haag. De bussen vetrekken om 10.00 uur. Vanwege dit vroege tijdstip is het MFC dan gesloten. De supporters die gebruik maken van de autobuscombi dienen om 12.30 uur aanwezig te zijn op het parkeerterrein van Netherlands Car (NEDCAR) aan de Dr. Hub van Doorneweg 1 te 6121 RD Sittard-Geleen (Born). Alleen op het parkeerterrein worden toegangskaarten omgewisseld voor de omwisselbiljetten. Supporters die direct naar het stadion gaan en niet hebben omgewisseld op het parkeerterrein worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt in dat onder andere het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. In de bussen geldt een rookverbod.

bron: adodenhaag.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *