Broertjes Verhoek maken er in de kuip een familiefeestje van.

  foto : Alberto

 

Met twee treffers, een van Wesley en een van zijn jongere broer John, plus nog een assist (John aan Wesley) had de familie Verhoek een groot aandeel in de meer dan fraaie zege van ADO Den Haag. De Hagenaars waren in de Kuip met liefst 0-3 te sterk voor Feyenoord.

“Tijd voor een familiefeestje inderdaad”, grijnsde John, die dit seizoen is gehuurd van het Franse Stade Rennes. De spits maakte dit seizoen zijn derde treffer in dienst van ADO.

Dezelfde Verhoek verzuimde in de eerste helft na een fout van Stefan de Vrij nog wel zijn vierde doelpunt te maken. “Gewoon slecht ingeschoten”, grapte Wesley, die na zijn treffer van zondag zelf op twee staat.

foto:Alberto

Een bedankje voor de assist van John bij de 0-2 kon er bij de ‘grote broer’ ook al niet af. “Het werd tijd dat ik eens een goede pass van hem kreeg”, sneerde Wesley. “Maar zonder gekheid, onze samenwerking verloopt op het veld steeds beter.”

“Ik geef de bal nu ook liever aan John dan vorig seizoen aan bijvoorbeeld Bulykin. Het blijft toch je broertje, nietwaar? Maar dan moet hij wel blijven scoren natuurlijk.”

bron: voetbalprimeur.nl

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *