ADO laat voormalig Liverpool-talent Jordy Brouwer weer gaan.

Het gaat niet goed met de loopbaan van Jordy Brouwer. De Nederlandse aanvaller vertrok al op jonge leeftijd naar het Engelse Liverpool, maar wist daar nooit door te breken en tekende vorig jaar een contract bij ADO Den Haag. Ook die samenwerking is op een mislukking uitgelopen.

Brouwer, die eerder door Liverpool al werd verhuurd aan RKC Waalwijk, speelde slechts vier officiële wedstrijden voor ADO. Drie keer viel hij in tijdens een competitiewedstrijd en in augustus mocht de spits nog negentien minuten meedoen tegen het Griekse Omonia Nicosia. Hij scoorde één keer, tegen NEC (5-1 overwinning).

Coach Maurice Steijn doet ondanks het zomerse vertrek van Dmitri Bulykin geen beroep op Brouwer en woensdag is besloten om het doorlopende contract van de aanvaller te laten ontbinden, zo meldt RTV West. Het is nog niet bekend waar de 23-jarige Brouwer zijn carrière vervolgt.

Adojournaal wenst Jordy veel geluk, en danken hem voor het altijd klaar staan voor het adojournaal.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *