ADO-directeur Kees Driebergen wil stabiel naar linkerrijtje

Kees Driebergen start op 15 oktober zijn werkzaamheden als algemeen directeur van ADO Den Haag. In zijn optiek beschikt de Haagse eredivisionist over voldoende potentie om door te groeien.

“De doelstelling is om in 2015 een stabiele club in het linkerrijtje te zijn”, vertelt Driebergen, die eerder een accountantskantoor en een adviesbureau opzette, aan Voetbal International. “In mijn omgeving merk ik dat een groeiend aantal mensen in ADO geïnteresseerd is.”

De bestuurder heeft allerlei plannen om ADO een vervolgstap te zetten. “De vrije stoeltjes en business-seats moeten we bezet zien te krijgen. Een gezonde financiële huishouding is ook een prioriteit. We zitten in Categorie 2 van de KNVB en hebben nog een zwak vermogen. Daar moet aan worden gewerkt.”

Driebergen benadrukt dat hij zich bezig zal houden met de zaken rondom het voetbal. “Ik zal me vooral richten op organisatie en commercie. Ik ben niet aangesteld voor mijn verstand van voetbal, daar heeft de trainer voor gestudeerd.”

voetbalprimeur.nl

 

Directe link:

2 Reacties op ADO-directeur Kees Driebergen wil stabiel naar linkerrijtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *