ADO Den Haag vrouwen,maakt gehakt van sc Heerenveen

ADO Den Haag heeft in Friesland niks heel gelaten van sc Heerenveen. In het Noorden werdt het maar liefst 1-4 voor de ploeg van Sarina Wiegman en Marcel Valk.

In de begin fase van de wedstrijd ging het spel heen en weer. Het was oud ADO Den Haag speelster Nangila van Eyck die de Friese ploeg in de 14e minuut op voorsprong bracht. ADO Den Haag was hier niet blij mee en ging nadrukkelijk opzoek naar de gelijkmaker. In de 18e minuut stond Eshly Bakker vrij bij de tweede paal en daar was de 1-1.

ADO Den Haag kwam beter in het spel en kreeg de betere kansen. In de 29e minuut was het Tessel Middag met een geweldig afstand schot die de 1-2 voorsprong op het scorebord bracht.

ADO Den Haag was vanaf dit moment de bovenliggende partij. Op slag van rust was het Lisanne Grimberg die een fout in de Heerenveen defensie afstrafte. ADO Den Haag ging hierdoor met een 1-3 voorsprong rusten.

De tweede helft was matig, ADO hoeft niet meer en sc Heerenveen kan niet meer. Tegen het einde van de wedstrijd zet ADO Den Haag aan. Dit resulteert in een 1-4 voorsprong door het tweede doelpunt van Eshly Bakker.

ADO Den Haag speelt de volgende competitiewedstrijd thuis op vrijdag 14 oktober tegen FC Twente.

SC Heerenveen:

Roxanne van der Berg; Lisanne Schaareman, Maruschka Waldus, Sishut Hau, Nangila van Eyck; Wendy Mulder, Sherida Spitse, Marije Brummel; Tessa Jager (75. Yvonne Ploeg), Aricca Vitanza (53. Hilde Winters), Vivianne Miedema (86. Nancy Loth)

ADO Den Haag:

Barbara Lorsheijd; Sylvia Nooij, Jeanine van Dalen, Mandy van den Berg, Lucienne Reichardt; Jill Wilmot, Sheila van den Bulk, Renate Jansen; Lisanne Grimberg, Tessel Middag, Eshly Bakker (86. Esther Scheenaard)

Scoreverloop:

18e: Eshly Bakker (1-1) 29e: Tessel Middag (1-2), 43e: Lisanne Grimberg (1-3), 82e: Eshly Bakker (1-4).

Bron : adovrouwen.nl   http://adodenhaag-vrouwen.nl/nieuws.php?PHPSESSID=5td5mftq31eui9u0tp0ai8s6s5#nieuwsitem1136

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *