Vergeet het gratis vervoer HTM niet! {nog steeds gratis}

Gisteren hoorde wij toen wij bij de OGS vergadering waren, dat je nog steeds gratis met het openbaar vervoer naar het stadion kan.

Dus bij deze even een eerder bericht die te lezen was op adodenhaag.nl .

Op wedstrijddagen verzorgt HTM gratis vervoer naar het ADO Den Haag Stadion, maar die actie blijkt nog niet altijd bekend bij mensen die onderweg zijn naar een thuiswedstrijd. Haal uw voordeel uit een Seizoen Club Card of een los kaartje voor de wedstrijd en laat u gratis naar het stadion vervoeren.
Vanaf de Randstadrail halte Forepark rijden op thuiswedstrijden gratis pendelbussen naar het stadion. HTM biedt op thuiswedstrijden aan alle supporters gratis vervoer per RandstadRail vanuit het centrum naar het ADO Den Haag Stadion. Om gebruik te maken van deze service dienen supporters een geldig toegangsbewijs (toegangskaart of ADO Den Haag Seizoen Club Card) te kunnen tonen. Alleen een ADO Den Haag Club Card (zonder toegangskaart) geeft dus geen recht op gratis vervoer. Deze regeling geldt niet voor de diensten van Connexxion.
Het ADO Den Haag Stadion is met HTM bereikbaar via RandstadRail 4, uitstappen bij halte Forepark. Zie voor actuele informatie www.randstadrail.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *