Nieuw logo FAN Club ADO Vrouwen

Tegen het einde van het seizoen 2010-2011 is er een plan voor gesteld om een nieuw logo te maken is. Een logo dat past bij de FAN Club ADO Vrouwen als een toonaangevend middel voor de vrouwen supporter.

Het ‘oude’ logo van de FAN Club dateert uit 2009 en onderzoek toont aan dat dit niet meer van deze tijd is. De FAN Club heeft in mei dit jaar besloten het logo te vernieuwen, omdat het niet meer voldoende ‘vertelt’ waar de FAN Club voor staat en in de toekomst voor wil staan.

Een logo drukt uit wie je bent, wat je doet en moet uitdrukken hóe je dat doet. Met het nieuwe logo laten wij zien dat de FAN Club ADO Vrouwen zichzelf verandert en verbetert. Het laat ook onze focus op de toekomst zien, We laten zien dat we passen in deze tijd. We behouden onze sterke punten en hebben de ambitie om de supporters in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

 

 

Het nieuwe FAN Club logo is ontwikkeld door ADO Den Haag speelster Priscilla Mesker. Het nieuwe logo symboliseert het de ideeën en support van de FAN Club.
Introductie van het logo
De presentatie van het nieuwe logo zal tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Telstar op 9 september zijn, maar het logo zal vanaf 4 september 2011 gebruikt gaan worden

Directe link:

1 reactie op Nieuw logo FAN Club ADO Vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *