Mike van Duinen dicht bij contract tekenen.

Van Duinen tekent snel profcontract bij ADO

Mike van Duinen komt ook de komende seizoenen uit voor ADO Den Haag. De aanvaller is met de club in hoofdlijnen akkoord over een tweejarig contract, met een optie voor nog een seizoen.

De negentienjarige aanvaller maakte afgelopen seizoen in de play-offs zijn debuut namens de Hagenaren. De speler van Jong ADO Den Haag kwam in totaal tot vijf duels in de hoofdmacht. Daarin wist hij direct twee keer het net te vinden.

Van Duinen voetbalt momenteel nog als amateur bij de club. “Mike ontwikkelt zich beter dan verwacht. De technische mensen zien mogelijkheden met hem voor de toekomst”, zegt commissaris Paul Beyersbergen in gesprek met Voetbal International.

Directe link:

2 Reacties op Mike van Duinen dicht bij contract tekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *