Legia en Twente live in het MFC

De wedstrijd van Legia Warschau bij en tegen PSV zal donderdagavond live worden uitgezonden op de grote schermen in het MFC/Supportershome. Hierdoor zal de Juniorlub avond komen te vervallen, uiteraard zijn onze Juniorleden wel van harte welkom.
Zoals bekend is het niet toegestaan om als Hagenaar of ADO Den Haag supporter deze wedstrijd te bezoeken. Ook Poolse supporters zonder kaartje zullen de toegang tot de stad Eindhoven worden ontzegd. Wij roepen dan ook alle supporters op om niet naar Eindhoven te gaan maar gezellig hier in Den Haag, in het MFC, de wedstrijd te bekijken. Als we de weergoden mogen geloven wordt het een gezellig feestje.

Zondag kunnen we met z’n allen naar de uitwedstrijd bij FC Twente kijken in het MFC. Door de ramp tijdens de bouw in het stadion van FC Twente, is het uitvak helaas nog niet toegankelijk, waardoor we niet met een groep supporters af kunnen reizen. Maar in het MFC kunnen we elk detail van de wedstrijd gezamenlijk bekijken. Dit duel begint om half drie.

bron: adodenhaag.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *