Kaarten en programma Familiedag

Er zijn reeds een paar duizend kaarten verkocht voor de ADO Den Haag Familiedag op zondag 11 september in Drievliet, maar voor Seizoen Club Card- en Club Cardhouders zijn er zondag bij Drievliet nog kaarten te koop.
De ADO Den Haag Bus staat voor de deur bij het Familiepark en daar kunt u als (S)CChouder nog kaartjes kopen voor de Familiedag. Deze kosten ook op de dag zelf 6 euro per stuk. Het park is zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend en alle attracties zijn te bezoeken.

Vanaf half twaalf tot half twee kunnen kinderen geschminkt worden, bijvoorbeeld in de groengele kleuren. Tussen twaalf en één uur worden de spelers en speelsters van de BVO gepresenteerd op het podium van het Parktheater. Fred Zuiderwijk en Rob Andeweg zullen deze presentatie doen en John Medley komt weer zijn ADO Den Haag lied doen.

Na deze presentatie verspreiden de spelers zich over het park, bij elke attractie staan spelers en speelsters. Dus wie alle attracties durft te doen, komt alle spelers en speelsters vanzelf tegen. Tot drie uur delen zij op deze locaties handtekeningen uit en daarna zijn ook de spelers vrij om leuke attracties te gaan doen.

Bron: adodenhaag.nl

Tevens willen wij u erop wijzen, dat u bij de Primera in de theresiastraat ook kaarten voor de familiedag kunt kopen.

En natuurlijk kunt u daar ook terecht voor de kaarten voor Ado-Rkc, neem wel een legitimatie mee.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *