In opdracht van Kyocera Mita maakte Mediageniek een documentaire

In opdracht van Kyocera Mita maakte Mediageniek een documentaire over het fabriceren en het plaatsen van hun bedrijfsnaam en logo op het dak van het ADO Den Haag stadion. Dat is, gezien de enorme afmetingen van de letters en het beeldmerk, een hele operatie. Primaire doelstelling van de film is het laten zien van een groots project waarbij begrippen als vakmanschap, maatschappelijk verantwoord ondernemen, persoonlijke benadering en dynamiek tot uiting komen.

Ook zal dieper worden ingegaan op onder meer de samenwerking tussen ADO Den Haag en Kyocera, de betekenis van de club voor de regio en de maatschappelijke bijdrage die club en sponsor kunnen leveren.

Kyocera Mita is wereldwijd een vooraanstaande fabrikant van digitale kopieerapparaten, printers en multifunctionele producten waarmee geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen worden geleverd.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *