IBIS Software rugsponsor voor drie duels

Brink Groep, specialist in bouwadvies en automatisering, wordt met hun onderdeel IBIS-software voor drie wedstrijden shirtsponsor van ADO Den Haag. Momenteel is er nog geen vaste sponsor voor reclame op de rug van de wedstrijdshirts, waardoor voor nu gekozen is voor tijdelijke sponsors. Dit steeds voor een aantal wedstrijden, in dit geval dus drie. Geïnteresseerden in deze plaats op de rug van het shirt, die met name in acties veel in beeld komt op televisie, kunnen zich uiteraard altijd melden bij de commerciële afdeling van ADO Den Haag, zowel voor tijdelijke als vaste sponsoring,

cz@adodenhaag.nl. Brink Groep zag in deze mogelijkheid een mooie kans om de jarenlange relatie met voetbalclub en klant ADO Den Haag landelijk zichtbaar te maken. De vermelding IBIS-software staat op de rug van de spelersshirts tijdens de wedstrijden tegen VVV-Venlo (thuis), Feyenoord (uit) en Roda JC (uit).

Brink Groep is een aantal jaren geleden door de Stichting Stadion Ontwikkeling van ADO Den Haag ingeschakeld om de Europese aanbesteding en het projectmanagement voor het nieuwe stadion te verzorgen. “Uit onze succesvolle samenwerking voor dat project is een lange termijn ‘business-to-business’ relatie ontstaan waaraan wij met deze tijdelijke shirtsponsoring een extra impuls willen geven”, zegt Jeroen van de Laar, businessunitmanager bij Brink Groep. “Tegelijkertijd biedt het ons natuurlijk een mooie kans om de marktleidende IBIS-software voor de bouw landelijk onder de aandacht te brengen.”

Bron : adodenhaag.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *