FAN Club ADO Den Haag vrouwen heeft nu pins en sleutelhangers met nieuwe logo

FAN Club ADO Den Haag vrouwen heeft i.s.m. www.harrysvakkied.nl sleutelhangers en pins met het logo van de FAN Club ADO Vrouwen laten maken. De bedoeling is dat we met de inkomsten die er binnen komen leuke nieuwe sfeeractiviteiten kunnen organiseren voor de thuiswedstrijden van de ADO Den Haag vrouwen. De bedoeling van de sfeeractiviteiten is dat de vrouwen van ADO een extra boost krijgen bij het zien van de acties.

De sleutelhanger en Pins kosten €5,00 per stuk. U kunt de sleutelhangers / pins bestellen door even een e-mail te sturen. U krijgt dan weer een e-mail terug met de benodigde informatie. Uiteraard is het ook mogelijk om bij de eerst volgende thuiswedstrijd (14 oktober) de sleutelhangers/pins te kopen. Wij raden u aan om alvast een bestelling te doen want op=op!

Tevens zijn ook de posters die tijdens de familiedag verkocht werden nog te koop. Deze kosten €2,00 per stuk en 3 voor €5,00. Er zijn in totaal 5 verschillende soorten posters.

Heeft u interesse in deze leuke fan artikelen bestel dan direct en help mee aan de geweldige sfeer in het Kyocera Stadion.

bron : http://adodenhaag-vrouwen.nl/

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *