Ado samen met supporters in de lift.

Adojournaal kreeg een reactie van en scheveninger die gisteren bij de wedstrijd op houtrust was.

Wij wilden deze reactie toch even aan u laten zien.

Omdat we samen Ado DenHaag zijn, en we af en toe een schouderklopje nodig hebben.

Jan van der Burgh
22-September-2011 – 11:46 #

Als SVV Scheveningen supporter, jammer dat we niet hebben gewonnen, balen. Wat ik wel even aan heel Nederland duidelijk wil maken is dat wij supporters van Scheveningen en de supporters van ADO gewoon tussen elkaar langs de lijn ons eigen cluppie stonden aan te moedigen. Scoorden SVV, wij juichen, de mensen naast mij stil, scoorde ADO, zij juichen, ik stil. Geen onvertogen woord, geen rel, na afloop helaas geen feessie voor ons maar wel gezelligheid. Ik ken een hoop ADO supporters, SVV Scheveningen was 21-09-11 voor mij belangrijker. Zoals we donderdagmiddag/avond met elkaar omgingen daar zijn we trotst op als Scheveningers en Hagenesen. Voorbeeld voor Nederland.

Jan bedankt voor deze woorden, en volgend jaar weer als het aan ons ligt.

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *