ADO Den Haag (Keepers) Academie

Elke jonge voetballer of keeper kan bij ADO Den Haag komen voetballen en wel via de ADO Den Haag Selectdagen! ADO Den Haag wil je vanuit je passie voor voetbal en het talent dat je hebt, ontwikkelen tot een professional. In ieder geval in de maatschappij.

Op zondag 25 september 2011 is de eerste al op Sportcomplex ‘De Aftrap’. ADO Den Haag Voetbal Academie helpt jou om nieuwe ervaringen op te doen en jezelf te tonen op het hoogste niveau. Met ADO Den Haag Select train en speel je volgens de principes van ADO Den Haag onder leiding van trainers met een grote staat van dienst als voetballer en/of als trainer. Ook zijn er in januari en mei mogelijkheden mee te gaan naar trainingskampen in Turkije en Spanje.

www.adovoetbalacademie.nl

Keeper Academie

ADO Den Haag Keepers Academie is bestemd voor alle keepers met als doel zichzelf vanuit “Keep het Simpel” te ontwikkelen. Tijdens de trainingen, clinics en kampen brengen door ADO Den Haag gediplomeerde, jonge en enthousiaste trainers je deze keepersopvatting bij. Er wordt hierbij veel aandacht besteedt aan techniek en basistactiek. Dit wordt gekoppeld aan plezier en wedstrijdelementen vanuit een pedagogische en sociaal-maatschappelijke opvatting.

Keep het Simpel bestaat uit vele basis oefenvormen. Alle oefeningen kennen een technisch, tactisch en wedstrijdeigen element dat is gebouwd op de spanningsboog van de deelnemers.

Daarnaast is er een een driedeling in niveaus aangebracht, topklasse, gevorderden en voor de starters, de basisklas. Ongeacht de groep waarbinnen getraind wordt, is voor iedere keeper een individueel en specifiek begeleidingsplan, waarvan de resultaten vanuit het ADO Den Haag Voetbal Academie principe “Trainen, Testen, Teruggeven”, beoordeeld wordt. Zo zal iedere keeper over de gehele module die hij/zij volgt een analyserapport uitgereikt krijgen.

Voor alle groepen geldt een trainingsprogramma van 10 weken. Iedere groep tijdens iedere trainingssessie bestaat uit maximaal 30 keepers en wordt ondersteund met 6 door ADO Den Haag geselecteerde en opgeleide trainers.

De Keepers Academie gaat van start op zondag 23 oktober 2011.

De trainingsdata zijn:

23 en 30 oktober

6/ 13/ 20/ 27 november

11 december

15/ 22/ 29 januari

De Keepers Academie – Basisgroep is voor keepers tussen de 8 en 16 jaar

De Keepers Academie – Gevorderden is voor keepers tussen de 8 en 16 jaar

De Keepers Academie – Topklassegroep is voor keepers tussen de 12 en 18 jaar

Verwijzing naar de juiste Academie groep vindt plaats op basis van de beoordeling van de keeperstrainers.

Alle Keepers Academie groepen trainen op het jeugdcomplex van ADO Den Haag “De Aftrap” in het Zuiderpark.

Tien zondagen, vanaf 23 oktober:

10.00 – 11.00 uur (Basisgroepen)

11.15 – 12.15 uur (Gevorderden groepen)

12.30 – 13.30 uur (Topklasse groepen)

Alle keepers worden geacht minimaal tien minuten voor aanvang van de training, verkleed in de kleedkamer te zijn.

Deelname aan de ADO Den Haag Keepers Academie kost €199 per module.

Hiervoor krijg je behalve de opleiding van professionals, op het niveau van een profclub en de beoordeling voor een profclub, de uitstraling die hoort bij een profclub. Dat wil zeggen, dat we je aankleden (volledig ADO Den Haagpakket), behandelen en begeleiden zodat je de grootste stappen in je ontwikkeling kunt maken.

Natuurlijk hopen wij dat de keepers voor onze jeugdopleiding zich in de toekomst eerst hebben ontwikkeld in de Keepers Academie!!

Het ADO Den Haag Keeperspakket bestaat uit:

Een keepersshirt

Een trainingspak

Meer informatie is te vinden op: www.adovoetbalacademie.nl

Directe link:

1 reactie op ADO Den Haag (Keepers) Academie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *