Spelersgroep feliciteerd supporter Patrick met 42e verjaardag

ADOjournaal kreeg een mail met een verzoek,

Beste Alberto, Ik zal beginnen met mezelf voor te stellen. Mijn naam is Tim ——– en ik woon in Tegelen (dit is gemeente Venlo).

Hoewel ikzelf supporter ben van VVV-Venlo heb ik ook veel sympathie voor ADO. Dit komt mede doordat een van mijn beste vrienden een Hagenees is. Zijn naam is Patrick en hij woont inmiddels nu zo’n jaar of 10 hier in Tegelen. Patrick is een echt ADO-supporter en ik kan toch wel zeggen dat we beide fan van jou zijn (ja, ook ik als VVV-supporter). Ik vind het super kicken wat je allemaal doet met de site ADO Journaal en voorheen al met Groen Geel Hart. De reden dat ik je deze mail stuur is dat Patrick volgende week dinsdag (30 aug.) jarig is. Ik wil hem graag verrassen door hem een leuk en origineel cadaeu te geven. Ik ben aan het volgende het denken, ik meen eens gezien te hebben dat er t-shirts zijn van ADO Journaal. Zou jij een t-shirt van ADO Journaal willen voorzien van jouw handtekening en er iets op willen zetten zoals: ‘van Alberto, voor Patrick’? En zou je mij dit t-shirt dan toe kunnen sturen? Ik weet zeker dat Patrick dit super zou vinden. Uiteraard snap ik dat er kosten aan verbonden zijn dus laat maar weten wat het moet kosten. Ik hoop snel iets van je te vernemen. Groeten, Tim ———

Nou als je dus als hagenees verhuist naar zovernistan, en je daar al zulke vrienden weet te maken.

Dan kunnen wij het natuurlijk dit verzoek niet weigeren.

Een pretpakket is verstuurd naar Tegelen, en we hebben het team ook nog zo ver weten te krijgen dat zij patrick feliciteren.

Namens het hele team van adojournaal nog vele jaren, en dat je maar altijd in je cluppie blijft geloven.

Hieronder een foto van Patrick met onze held Dmitri Olegovich Bulykin.

Directe link:

1 reactie op Spelersgroep feliciteerd supporter Patrick met 42e verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *