RoadWeb sponsort nieuwe website ADO Journaal

Het uitbundige “Welkom bij het ADO Journaal” was voor RoadWeb eigenlijk al genoeg reden om hier iets mee te doen. Zoals bekend is komt RoadWeb uit Den Haag en volgt ADO Den Haag op de voet. Initiatieven waarbij de club op een positieve manier naar buiten wordt  geprofileerd ondersteunen wij dan ook graag. Daarnaast is de altijd goed gehumeurde presentator Alberto, een uitstekend uithangbord.

Al met al reden genoeg voor RoadWeb om een gesprek aan te knopen met het ADO Journaal. En, het resultaat mag er zijn. Vandaag is ADO Journaal met een door RoadWeb ontwikkelde site online gegaan. Zowel de website zelf als de hosting en domeinnaam wordt door RoadWeb gesponsord. Voor RoadWeb een uitstekende manier om haar naamsbekendheid te vergroten in de regio en voor ADO Journaal een welkome toevoeging.

RoadWeb en ADO Journaal zijn trots op haar samenwerking en het resultaat.

Bent u op zoek naar een voordelige website voor uw bedrijf of persoonlijk, bezoek dan snel de website van RoadWeb, ook voor voordelige hosting en domeinnamen!

Directe link:

4 Reacties op RoadWeb sponsort nieuwe website ADO Journaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *