Glenn zijn verhaal (het licht aan het eind van de tunnel)

ADO – PSV en de wedstrijd in Groningen allebei kans loos veloren maar zou ik nu al moeten huilen? Nee want drie wedstrijden zeggen nog niet heel veel, en er wordt hard gewerkt om een aantal spelers binnen te halen!
En ik vergeet niet dat Den Haag heel goed zijn best heeft gedaan om zoveel mogelijk spelers te behouden. De spelers die weg zijn gegaan zijn een gemis en het zou prettig zijn om nog een speler of twee binnen te halen.
Maar vorig jaar hebben we 2 keer zo hard gelopen om Europees te halen en dit jaar moeten we 4 keer zo hard lopen om minimaal 12e te eindigen! En dat is het mooie aan het woord Haagse bluf en het Engelse vertaalde woord Nevah Surendah!

Alles rustig bekijken stap voor stap keuzes maken en proberen te voetbalen op het veld!

Zondag tegen de Graafschap verwacht ik een sterk Den Haag die de supporters erg kunnen gebruiken! Er staan spelers bij ADO die kunnen voetballen, alleen  het op elkaar inspelen kost tijd en geduld! Aankomende zondag gaat er een of twee  bussen  met supporters naar de Graafschap en het wordt een gezellig uitstapje! Welke Mac Donald in het land zou kennis maken met die busjes  supporters uit het westen? Hoeveel zakken snoep worden er door supporters onderling gegeten in de Bus naar Graafschap? Ik zou het niet kunnen zeggen maar we gaan het mee maken en denk wel dat het een leuk uitje word of we nou winnen of niet! Maar komende zondag valt er een engel uit de lucht die gestuurd is door de heer zelf om Den Haag mooi voetbal te laten zien. Het tik tak tik spel moet terug komen en dan zou een spits niet 100% nodig zijn ! Als we geen spits of verdediger kunnen halen is dat jammer maar geen reden voor paniek. Wijze mensen zeggen soms: Alleen rust kan je redden!

Het lijkt wel leuk om een duo in de voorhoede te hebben een duo die elkaar al heel lang kent. De broers J en W Verhoek bijvoorbeeld, de humor van Verhoek in het Team zou sterker worden met nog een Verhoek!

En de Haagse Tijger Lex Immers zou een perfecte Hans Otjes zijn, voor de gene die misschien niet weten wie Hans Otjes is; Dat was in shows van Andre Van duin de linker hand van het komisch duo van Duin en van Dunschoten.
Ohwjeeeeee en natuurlijk het groene mannetje die de kapitein was in het Avontuur de Huilende Professor van Bassie en Adriaan. Maar dit is een site over een Voetbal club, en geen site voor beeld en Geluid! Dus wat klets ik nou?

Mensen samen staan wij achter ADO en winnen kan in een spelletje zoals voetbal niet altijd! Maar een ding wat zeker is wie het laatst lacht, lacht het best! En laten we de Fluit ketel (heel hard boe roepen en uitfluiten) nou in de kast staan als Den Haag niet goed gespeeld heeft. Maar achter ADO Den Haag blijven staan om ervoor te zorgen om 10e te eindigen en misschien nog veel meer! Come An The Hague!  Bedankt voor het lezen en de aandacht voor het stukje mensen en geniet van een broodje met mayonaise dadag

Groet Glenn de ADO Fan

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *