Ado heeft nieuwe centrale verdediger Gábor Horváth

ADO Den Haag heeft Gábor Horváth voor twee jaar met nog een optie jaar aan zich gebonden als nieuwe centrale verdediger. De 26-jarige Hongaar komt over van FC Fehévar, dat hem vorig seizoen nog uitleende aan NAC Breda.
In 2005 maakte Horváth zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Fehévar, de club die tussendoor een jaar Videoton heette, en hij speelde daar tot 2010 100 wedstrijden op het hoogste niveau. Daarbij komen de 19 duels van NAC vorig jaar.

In het seizoen 2009/10 werd Horváth verkozen tot Hongaars Speler van het Jaar. Ook deze zomer was hij weer erg gewild bij meerdere clubs, wat ADO Den Haag natuurlijk zeer trots maakt dat hij voor de Haagse club heeft gekozen.

Horváth heeft momenteel vier interlands achter zijn naam staan voor Hongarije. Hij debuteerde voor zijn land op 14 november 2009 in Gent tegen België. Dit oefenduel werd met 0-3 verloren.

De komst van John Verhoek als huurling naar ADO Den Haag is inmiddels ook zeker. Hij gaat dinsdag alle papieren tekenen in Rennes en is vanaf woensdag bij de training van ADO Den Haag.

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

5 Reacties op Ado heeft nieuwe centrale verdediger Gábor Horváth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *