Corteo 5 november (40 Jaar Midden Noord)

FCDH

Op zondag 5 November 2017 vieren wij gezamenlijk het 40 jarig bestaan van Midden Noord. Wij spelen deze zondag tegen 010 om 12:30 uur. Om deze reden organiseert FCDH in samenwerking met Fansupport voor de 3e keer een Corteo! ?


De Corteo ?
We roepen iedereen op om met de Corteo mee te lopen om gezamenlijk een zo groot mogelijk feest te maken, voor, tijdens en na de wedstrijd. We verzamelen bij het Hofbad en zullen vanaf daar gezamenlijk richting het stadion lopen. We zullen meerder keren stoppen tijdens de loop om diverse liederen met elkaar te zingen.
Doormiddel van o.a. zang, vuurwerk en vlaggen willen wij de sfeer er goed inbrengen voor de wedstrijd. Het moet 1 groot feest worden!
Stadionverboden ?
Personen met een stadionverbod zijn normaliter niet welkom op wedstrijddagen in de buurt van het stadion. Voor deze gelegenheid is er toestemming vanuit de club en politie dat personen met een stadionverbod de gehele loop mee mogen lopen. We kunnen op deze manier met ze ALLE het 40 jarig bestaan vieren. De personen met een stadionverbod zijn welkom tot het supportershome om voor de wedstrijd een drankje te doen met elkaar. Het supportershome sluit een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Dit is dan ook het moment dat degene met een SV het gebied rondom het stadion moeten verlaten, om eventueel elders de wedstrijd te bekijken. 15 minuten na het sluiten van het supportershome zal de oude regeling weer van toepassing zijn. Dat houdt in dat het dan niet meer toegestaan is om in de buurt van het stadion aanwezig te zijn met een sv. Wij vragen hier begrip en medewerking voor.
Vuurwerk?
Het is tijdens de Corteo niet de bedoeling dat er knal vuurwerk wordt afgestoken. Rookpotten en Fakkels zullen net zoals tijdens ze andere 2 corteo’s gedoogd worden, mits het goed gaat.
We komen onder de brug van het station van Ypenburg langs. De laatste keer dat er een Corteo werd georganiseerd kwamen wij ook langs deze locatie.
Toen werden er vele rookpotten en fakkels afgestoken onder de brug. Dit zorgde voor een hoop hinder op de snelweg erboven. Auto’s rijden er met 100km p/u overheen en de vorige keer kwam er een hoop rook op de snelweg. Dit levert gevaarlijke situaties op, en ons is dan ook gevraagd om GEEN vuurwerk af te steken onder de brug.
Ook levert de vele rook veel ademhalingsproblemen op bij vele mede supporters. Dit doordat een groot gedeelte van de rook ook onder de brug blijft hangen.
Het gebruik van alcohol is niet toegestaan tijdens de loop. We willen de sfeer feestelijk houden met betrekking tot het 40 jarig bestaan. Kwetsende spreekkoren zijn daarom ook niet toegestaan en kunnen eventuele gevolgen hebben voor de toekomst. Support our Team???
Let op! ❗️Parkeren is in de omgeving van het Hofbad vanaf 1 November betaald. Houdt hier rekening mee.
Tijden & Locatie ?
Verzamel Locatie: Ypenburgse Boslaan 30, 2496 ZA Den Haag
Verzameltijd Hofbad: 10:15 uur
Start van de loop: 10:30 uur
Geschatte tijd aankomst stadion: 11:15 uur
Sluiten van het Supportershome: 12:00 uur
Begin van de wedstrijd: 12:30 uur

Met ze alle maken we er 1 groot feest van zondag 5 November! De Corteo staat garant voor een hoop sfeer. Uiteraard houden we ook de punten in Den Haag die dag. Be There! ???
Can You Hear,
The North Side Sing
The North Side marching in
And we Will Fight, For Everyone
Because The Northside Sing
Can You HEAR!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *