ADOjournaal met Supporters helpen Patchworkz

Het is niet niks als je vader, moeder, broer of zus ziek is.

Daarom organiseren we speciaal voor jou èn jouw gezin het evenement

Jonge mantelzorgers op de middenstip


.

Jonge mantelzorger?

In Den Haag zijn leven zo’n tienduizend kinderen in een gezin met een zieke. We noemen deze kinderen jonge mantelzorgers. Een jonge mantelzorger doet mee in de zorg of neemt zorg over. Maakt zich zorgen, maar houdt dat meestal voor zich. Gaat zelfstandig voor zichzelf zorgen en doet zijn best zodat niemand zich zorgen om hem hoeft te maken.

Daar is niets mis mee, maar hierdoor wordt vaak wel vergeten dat deze kinderen – die vaak iets extra’s meemaken – ook iets extra’s nodig hebben: aandacht, afleiding en een hele hoop positieve energie.

Op de middenstip??

Jazeker! Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij heeft ons uitgenodigd om in hun stadion 250 gezinnen een leuke middag te bezorgen.

ADO Den Haag
.

Wanneer?
Zaterdag 17 juni van 13.00 uur tot 17.30 uur

Waar?
Kyocera Stadion in Den Haag

Wat?
Een middag met kunst maken, want dat is wat we doen. Een gezamenlijk kunstwerk op het veld, met alle gezinnen samen. Met je eigen gezin aan een kunstwerk werken dat je daarna mee naar huis neemt. Activiteiten in het stadion. En aan het eind een spannende quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Wie?
Alle kinderen die een zieke ouder, broer of zus hebben, samen met het hele gezin.

Kosten?
Het is een kadootje van Stichting PATCHworkZ en stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Omdat jullie een hoop plezier wel kunnen gebruiken.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *