De foto’s van Ado – Groningen

Natuurlijk lieten we de camera er vrolijk op los klikken.

P1030821-BorderMaker

Beetje meer dan anders, maar had wat verzoekjes erbij.

Ga naar het fotoalbum, of klik hier.

P1040049-BorderMaker

En Neal van adoforexpats heeft zijn camera na de doop van de veldsprinklers toch droog kunnen houden.

Dat leverde weer hele mooie plaatjes op van het veld en  publiek.

Ga naar www.adoforexpats.com of klik hier voor het verslag en de foto’s.

Directe link:

1 reactie op De foto’s van Ado – Groningen

  1. I want to show my thanks to this writer just for bailing me out of this trouble. Just after exploring through the internet and finding concepts that were not helpful, I figured my life was done. Living minus the strategies to the difficulties you’ve fixed through your main guide is a critical case, as well as the ones that could have adversely affected my career if I hadn’t come across your web page. Your main knowledge and kindness in handling all the details was precious. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I can now relish my future. Thank you very much for your skilled and amazing help. I won’t be reluctant to recommend the blog to any individual who should have recommendations about this topic.
    dillards formal dress http://www.dillarddresses.com/formal-dresses_c89.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *