ADO Den Haag neemt afscheid van Maurice Steijn

adodenhaag,nl meld het volgende. ADO Den Haag neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Maurice Steijn. De aanhoudende slechte resultaten maken een vertrek onvermijdelijk. Assistent Henk Fraser neemt voorlopig de taken van de hoofdtrainer over.

snapshot7-BorderMaker

Het adojournaal wil Maurice bedanken voor het altijd even tijd hebben voor een babbel met ons. We zagen het natuurlijk aankomen, als het tegenzit dan is de trainer de sigaar.

Jammer dat een haags voetbaldier, het niet gegunt is om de klus af te maken. Maar zoals alles in het leven we moeten door, we moeten knokken voor behoud in de eredivisie.

Laten we de club steunen, en proberen om Maurice zijn boutgevoel toch nog wat glans te geven.

Maurice pak je rust, kijk dan verder, en wie weet zien we je weer op je plekkie terug.

Alberto

Directe link:

8 Reacties op ADO Den Haag neemt afscheid van Maurice Steijn

 1. Heel mooi verwoord Alberto. Vind het ook zeer jmmr dat Maurice weg moet. Hopelijk zien wij hem binnenkort nog bij ons in de studio van radioliveoranje.nl

 2. ja wat moet ik hier van zeggen mijn haagse hart doet pijn en dat om meerdere dingen ten eerste dat we op de laatste plaats staan ten 2e het ontslag van de trainer wat misschien wel onontkomelijk was maar toch maar het meeste teleurgesteld ben ik wel op mijn eigen supporters die vanaf het moment stein trainer werd van ado bekritiseert werd kon nooit wat goed doen en dat is lastig werken kan ik je vertellen.maar het dieptepunt was toch wel gisteravond juist nu de club ze het hardst nodig had verzaakte ze door weg te lopen tja en dat noemt zich nog supporter ook,dieptriest .ik ben zelf 48 heb de jaren 80 met denhaag meegemaakt maar ik kan je vertellen en dat zal alberto beamen hoe slecht fcdenhaag ook speelde en hoeveel rottigheid we ook uithaalde maar we bleven wel achter onze club staan voor 200% wat mis ik deze supporters zeg .

  sorry alberto voor mijn pleidooi maar ik moest het even kwijt en dan doe ik dat maar op de enige positieve ado site ga zo door .

  rob

  • Wat een gelul over die zogenaamde lieve jongens uit de jaren 80!!! De club is rot van binnen. En dat heeft ook met jullie zogenaamde jaren 80 supporters, die boel naar de klote hebben geholpen, te maken. Maart-1987 was mijn eerste wedstrijd en 15jaar lang ook mijn laatste geweest, omdat familie niet meer naar ADO wilde uit vrees voor jullie lieverdjes. Waar we op sponsor gebied nog steeds de naweeën van hebben. Natuurlijk is niet alleen Steijn schuldig aan dit. De grootste schuldigen zitten er nog steeds. Ook wel bestuur genoemd, die een groot gebrek aan know how hebben om een voetbalclub te runnen. Helaas dat Steijn slachtoffer is, dat gun ik hem niet, maar het zat eraan te komen. Helaas maar het team heeft nieuwe impulsen nodig. Nu moeten er nog wat mensen in de top worden vervangen. Vooral Jagersma, Jansen en Berg en nog een paar zijn rotte appels binnen het bestuur en raad van commissarissen. Hier moeten snel mensen komen met voetbalverstand.

 3. Helaas dat dit heeft moeten gebeuren voor zowel Maurice, de club en alle supporters. Echt heel jammer maar inderdaad onvermijdelijk, en als je echt objectief naar het voetbal kijkt dan is dat niet best. Na het succes met Van der Brom is het qua voetbal een stuk minder geworden. Natuurlijk zijn een aantal toppers vertrokken en bestaat de selectie uit veel jonge spelers,maar het voetbal is dit seizeon niet goed. Weinig beleving, strijdtlust en inzet te zien bij de spelers en waar door dat komt? Zeg het maar. Hoop alleen wel dat de spelers beseffen dat het nu moet gaan gebeuren en dat ze het helemaal zelf moeten doen.

  SUPPORT OUR TEAM

 4. Ik vind het Jammer dat hij als zondebok word gebruikt en zie liever 15 spelers vertrekken maar dat geld hebben ze niet dus de trainer er maar uit zodat de supporters weer rustig worden
  FC Den Haag verliest al 107 jaar dus what else is new

  Iedereen weet dat het een PACT is van alle gemeentes om Den Haag nooit meer te laten zegevieren we krijgen geen stuiver als 3rde grote stad
  en zijn meer geintresseert in een Cultuur centrum en 300 moskeeèn bouwen
  en binnenkort een prijs uitreiking voor het 1 miljoenste avondwinkeltje in Den Haag

  Desondanks wens ik Maurice het allerbeste toe en van mij had hij mogen blijven wat iemand met zoveel passie voor Den Haag vinden we nooit meer

  Groetjes Riccardo Senseless

  Harduh Keâhrn TV

 5. find het niet leuk hij is tenslotte een hagenaar ,maar hij deed sommige dingenwel verkeerdt kijk naar swansea die ontslaan ook hun trainer.ook ligt et veel aan onze nieuwe aankopen er isgeen een die een dikke 8 krijgt.ja kan weldoorgaan maar ben er kapot van mijn klubje laatste

 6. Steijn is wellicht een clubman, Hagenaar, oud-speler en gewoon een hardwerkende, vriendelijke kerel.

  Maar hij heeft in 2,5 seizoen als hoofdtrainer niets laten zien waardoor je hem kan bestempelen als een goede trainer.
  Pak zijn statistieken erbij en je zult zien dat hij ongeveer net zo goed/slecht heeft gedaan als een Atteveld, Adelaar e.d.

  Daarnaast zag het spel er niet uit, kon hij spelers niet beter maken en peoplemanagement skills lag ook ver onder de nulpunt.

  Gewoon objectief naar de situatie kijken en dan kan je, gebaseerd op feiten, niet anders concluderen dan dat Steijn niet de juiste man op de juiste plaats was.

 7. Niet te geloven dat ze aan het begin van de week nog achter de trainer staan. Bestuur, technische staf en spelers schaam je rot. Schijtlijsters die wijken voor terreur. Voor het eerst sinds tijden was het weer kut om met je kinderen naar Ado te gaan. Wat zou het mooi zijn als er iemand van al die loyale mensen de ballen zou hebben om ook op te stappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *