Seizoen Club Cardhouder van ADO Den Haag krijgt gratis kaartje Nec

Jij bent dit seizoen als Seizoen Club Cardhouder van ADO Den Haag één van de vaste supporters in het Kyocera Stadion. Wij zijn uiteraard erg blij dat jij elke thuiswedstrijd onze spelers weer komt steunen! Als dank voor jouw onvoorwaardelijke steun doen wij, ook met het oog op de dure decembermaand, voor jou als vaste supporter graag eens iets terug. In navolging van de actie voor Seizoen Club Cardhouders die wij bij ADO Den Haag – RKC hebben gehouden, kunnen alle Seizoen Club Cardhouders voor de wedstrijd ADO Den Haag – NEC op zaterdag 22 december 1 GRATIS extra kaart afhalen bij de stadionkassa!   Hoe kom ik aan mijn gratis kaart?  Je kunt je gratis kaart alleen afhalen bij de stadionkassa in het Kyocera Stadion en uiteraard alleen op vertoon van je Seizoen Club Card. Het ophalen van je kaart kan op de onderstaande tijdstippen. Het is ook mogelijk om je kaart op de wedstrijddag af te halen. Echter adviseren wij je om je kaart eerder af te halen, omdat wij naar aanleiding van deze actie op de wedstrijddag een enorme drukte verwachten.

 

Openingstijden stadionkassa

Elke dinsdag t/m donderdag:   12:00 – 18:00

Ingang hoofdgebouw

Elke vrijdag:   12:00 – 20:00   Ingang hoofdgebouw

Zaterdag 22 december:   15:00 – 20:30   Kassa’s Haaglanden zijde

Wij hopen tegen NEC op een bomvol Kyocera Stadion en daarmee de eerste seizoenshelft winnend af te sluiten!

Met vriendelijke groet,   Justin Goetzee Commercieel Directeur

Directe link:

2 Reacties op Seizoen Club Cardhouder van ADO Den Haag krijgt gratis kaartje Nec

  1. Na verdade, tudo o que rolou e ainda ta rolando nesse restinho de 2013, é um grande teaser para as coisas que ainda virão no MCM! Estamos só montando as nossas equipes… Forte abraço.
    macys wedding dress http://www.macdressys.com/wedding-dresses_c59.html

  2. I together with my friends were actually looking at the great tips and hints from your web blog then immediately I got a terrible feeling I had not thanked the site owner for those secrets. All of the young boys are already for that reason very interested to see all of them and have now unquestionably been enjoying those things. I appreciate you for simply being very considerate as well as for having these kinds of important topics millions of individuals are really eager to discover. My very own honest regret for not expressing appreciation to earlier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *